Wikipedia-p oqalliffia:Allattukuluiffik

Page contents not supported in other languages.
Wikipedia-meersoq

Kære administrator

Jeg ved ikke om jeg har ødelagt stubben, og ved ikke om "auto-robotter" kan bruge den? (Kom til at arbejde uden at logge ind ....) --Qaqqalik 7. Maa 2009, 18:12 (UTC)

Den ser ud til at fungere som sædvanlig. - Kaare 7. Maa 2009, 18:29 (UTC)
Kisitsisit 2004-meersut er en reklame, synes lige du skal vide ... "Du kan hente oplysninger om Upernavik Kommune, etc." --Qaqqalik 7. Maa 2009, 20:35 (UTC)
Hvad er det en reklame for? Jeg synes navnet virker underligt, hvis det blot er en reklame for Upernavik, som linket tyder på.
Hvis du synes den, eller andet, skal slettes, kan du for øvrigt sætte {{delete|<sletningsbegrundelse>}} ind øverst i artiklen. Den skabelon bør også have et navn på grønlandsk, og det samme gælder {{stub}}. - Kaare 7. Maa 2009, 21:23 (UTC)
Jeg lader det ligge og kigger på skabelon stub. --Qaqqalik 7. Maa 2009, 21:39 (UTC)
Når det skal have grl. navn på, skal jeg skrive {{naatsut}} istedet {{stub}}, og derefter lave en frakke på den? --Qaqqalik 14. Maa 2009, 22:02 (UTC)
Det bedste er at flytte Skabelon:Stub til Skabelon:Naatsut, derved oprettes en omdirigering, således at eksterende og nye stub-markeringer, der anvender {{stub}} fortsat vil fungere og automatisk vil anvende indholdet fra naatsut-skabelonen. Er det nødvendigt med tekstændringer, retter du blot i skabelonen under dens nye navn. - Kaare 18. Maa 2009, 17:50 (UTC)
Jeg gendanner skabelon stub som før. Jeg har prøvet din forslag, men ser ud til, at den ikke helt virker som forventet (hele stub indholdet flyttede ikke med til naatsut). Jeg lader det ligge og overlade til de andre ... :-) --Qaqqalik 18. Maa 2009, 18:58 (UTC)
Åh, du havde også ændret kategorierne. Det kan skyldes et caching-problem; jeg kigger på det ved lejlighed. - Kaare 18. Maa 2009, 19:10 (UTC)

Ugedagene på grønlandsk[rediger kildetekst]

I dag er det Tallimanngorneq, {{CURRENTDAYNAME}} -er på dansk, mon vi kan ændre det til grl.? --Qaqqalik 11. Juu 2009, 22:14 (UTC)

  • mandag = ataasinngorneq
  • tirsdag = marlunngorneq
  • onsdag = pingasunngorneq
  • torsdag = sisamanngorneq
  • fredag = tallimanngorneq
  • lørdag = arfininngorneq
  • søndag = sapaat

Til adm. (Kaare). Du har spurgt mig, om jeg har set dine bidrag på translatewiki.net?! Her tænkte jeg på dine danske oversættelser, men efter min omtanke, der slår det mig, at du også har oversat nogle grønlandske meddelelser og specielt ugedage hvor, du brugte kilden: http://std.dkuug.dk/cultreg/registrations/narrative/kl_GL,_4.3 Der på web siden har de oversat søndag "sabaat". Jeg har rettet det til "sapaat" da vi sådan skriver det. Jeg håber du skal huske det, hvis nu du skal ændre disse. mvh. --Qaqqalik 12. Juu 2009, 00:12 (UTC)

Oversættelserne er committed, men er ikke nået til webservererne endnu (tydeligvis). Jeg har skrevet til Siebrand om det på translatewiki, i håbet om at han vil kontrollere at alt er som det skal være i versionsstyringssystemet (svn). - Kaare 12. Juu 2009, 14:40 (UTC)
Hurra, det lader langt om længe til at være slået igennem. - Kaare 18. jun 2009, 19:32 (UTC)
JA! Men "rediger" fanen er ikke med!? Ellers er det go' nok. "Sapaat" har du oversat "sabaat" (jeg har rettet det), mon det skal hedde sådan? --Qaqqalik 18. jun 2009, 19:39 (UTC)
Den manglende ændring af rediger-fanen skyldtes, at vi havde en lokal oversættelse. Den lokale oversættelse har jeg nu slettet, hvorved den rette tekst skulle være dukket op i stedet. På Speciel:MediaWiki-systemmeddelelser (stor side!) kan du se alle brugergrænsefladetekster, oversatte såvel som uoversatte. Blå links til venstre betyder, at der er lavet en lokal oversættelse, som overtrumfer hvad der kommer fra translatewiki. Mht. sapaat/sabaat, så var min ellers officielle kilde åbenbart ikke helt fejlfri, og du ved helt sikkert bedre end jeg, hvad der er korrekt. :-) - Kaare 18. jun 2009, 19:53 (UTC)
Når navnerum-hjælpeside slå igennem, fornemmer jeg, at de eksisterende hjælpesider, som nu ligger på artikel navnerummet, må/vil blive slettet og derefter lave ny!? Det skæbne ta' jeg, hvor jeg eller andre bare laver ny! --Qaqqalik 19. jun 2009, 00:09 (UTC)
Nej, intet skal slettes, hjælpesiderne vil automatisk blive betragtet som hørende til navnerummet. - Kaare 19. jun 2009, 12:40 (UTC)